Хвала родному краю

Рина Карасёва
Сади квітучі й золотії ниви,
Сріблясті води й зелені комиші,
Край рідний - ненька Україна
В моїй душі вселилась назавжди.


Дідами край здобутий в перемогах,
Життя бурхливе в полі і в цеху,
Хай буде чистим небо над рікою
І праця нас звеличує завжди.

Хай завжди сонечко нам ясне сяє
І небо чистим буде вдалині,
Спів соловейка радісно лунає,
Не буде більше лиха та війни!

Наш рідний край квітучий і родючий,
Хай вічно буде мирним і співучим,
Хай сонечко нам сяє з висоти,
Миру та щастя бажаємо тобі!

грудень 2017 р.