Жертви майдану

Виктория 75
      

Невинні, як діти – нечувані жертви,
Бо мирний майдан тільки прагнув протесту!
Хотілось  кайданів позбутись нарешті,
У  гідності  жити – за це вони мертві!

Роками  цю гідність топтали, вбивали –
Терпіти ненависну мусили владу!
Приходила інша  в обіцянках  зрада!
Ошукані, вкотре, ось так виживали.

Невже їм не страшно, тиранам заклятим,
                Звернулись до зброї, людей розстріляли,
А руки, замочені  в  крові, сховали.
Тому, не повинні тепер ми мовчати!
 

Скорботою, відчаєм сповнені, горем,
Батьки і сини, адже є небайдужі.
Боротися будемо, духом ми дужі,
Хоча і пекельним  пронизані  болем.





19.02.2018