Слова, чекаючi на спiв...

Зозуля Юрий Павлович
                Мово Колисково, —
                кожне Твоє слово
                снить не забуттю:
                собі, й вкруг, — життю?
                мають буть підхожі,
                чи людські, чи Божі:
                сльози ачи сміх,
                шукаючі їх;
                Людськії — то й Божі!
               
                в герці просто неба, —
                в серці стрітись треба:
                в ладнім на усе;
                стребує най — се??
                лиш таке, й незгасне,
                найй крізь розчах, власне:
                в повну ж аби суть,
                ті слова те ждуть;
                так — й самі живуть!!
         
                бо себе знаходять —
                коли щедро вродять,
                що в них тільки є:
                й щастя їм — стає???
                як і дочекати
                час, в котрім злітати:
                зібравшись в піснІ
                захмарні, яснІ;
                нарешті — не в сні!!!

А поза сим довоєнним співом нові ряди власних, знов-бо сучасних, слів:

                гулі-гулі голубам, дулі й кулі ворогам...
                вікопомним каїнам, яничарам-виродкам...
                а рідненьку й Богу ж Неньку — ні продам, ні оддам...