присвячую тоб, мо натхнення

Лина Колотий
Можливо красивіші є у світі;
Але для мене ти-найкращий від усіх!;
Два океани сонцем оповиті,
;І цей відвертий і ласкавий сміх..;;


Ти мою зірку запалив на небосхилі;
Дав почуттям полотна для творінь;
Ця невгамовна все ж тобі по силі;
Немає дивовижніше створінь!;;

Я вдячна за твою широку душу;
За істину, що сієш у мені;
Спасибі, що "не винна" і "не мушу";
Моя печаль не топитбся в вині;;

За твою дружбу, щирість і кохання;
За кожну мить, що разом провели;
Я щиро дякую тобі, моє кохання
;Безмежно, як від неба до землі