Татьяна Кисс. Чайная роза луны. Эсперанто

Вячеслав Бусарев
Tatjana Kiss. La tea rozo de lun'.

La tea rozo de lun' - super gardejet' en arbaro
kaj - en plenkasxita anim'.
Enrigardu je la cxielo de la printempaj floroj:
tie estas la nova stelo
de viaj vojoj.
                Tradukis V.Busarev. 2016.


Татьяна Кисс. Чайная роза луны.

Чайная роза луны - над сторожкой в лесу
и - в заповедной душе.
Вглядись в небо весенних цветов:
там есть  новая звезда
твоих дорог.