Бережи своэ серце

Май Михненко
Серце вирізається з грудей гострими ножицями.
Можна бути ніжно-ласкавим.
Сонним і розгубленим.
Можна назвати себе мертвим і піти.
Можна взяти в руки вітер і почати вирощувати крила.
Що дадуть тобі крила, прибиті цвяхами до лопаток.
Що дадуть тобі крила, що продовжують худі бліді плечі без єдиної зірки.
І який сенс в ключицях без єдиного поцілунку.
Що таке серце поза ребер.
Кров виривається з-під шкіри. Вона не забруднить неіснуючих крил.
Але коли немає серця, не означає що воно не болить.
І коли серце вирізається з грудей гострими ножицями,
Воно все ще з тобою.

Бережи своє серце.