НЛО

Май Михненко
У небі літали блюдця. Хтось кричав: НЛО!
А я дивився, Заворожений, На звичайних птахів.

Вони запитали: Що в цьому Такого особливого.
Я не відповів. Поганий. Дивний.

Не відповів. Чужий був до людських уламків.
До уламків у самому собі.

А птиці зливалися з небом.
Паперові птиці.