Seni seviyorum, Mubina

Рахим Карим
Учрашувга шошаяман гул бермо; учун,
Поёни йў; хаёлимда ёл;из сен бу кун.
;изараман,
гунг ;олдаман
Учта сўзни
айтолмайман:

На;орот:

Seni seviyorum,
Seni seviyorum,
Seni seviyorum, Mubina!

;ўлингдадир ;изил атиргулдай юрагим,
Бахт ;ушидай осмонларда учади ру;им.
И;рор бўлмо;;а
;арор йў;,
;исматим - шам
бўлиб о;мо;.

На;орот:

Seni seviyorum,
Seni seviyorum,
Seni seviyorum , Mubina!
Бунчалар нозик, гўзалсан - кўз узиб бўлмас,
Ёки фалакдан тушган ;ур, фариштамисан?
Таваккал деб
;илгум илк бор
му;аббатим
сенга из;ор:

На;орот:

Seni seviyorum,
Seni seviyorum,
Seni seviyorum , Mubina!