Букет побажань

Вира Украинка
Рідній донечці в день повноліття
Принесу я букет побажань,
Хай життя твоє в Бозі розквітне,
І ніколи не буде вагань.

Не вагайся на добру ти справу,
Не вагайся служити Христу,
За Ісусом крокуючи вправно
Ти осягнеш небес красоту. 
©Віра Українка