Багрянi губи

Руслан Церковный
Багряні губи,
Червоне платтячко,
Дівчина любить…
Дівчина-щастячко.

П’янка усмішка
Життям зчарована…
Дівчина-кішка,
Незацілована.

Блищить волосся
Під сонцем лагідним.
Мов розрослося
Пахучим, ягідним.

Йде літнім роєм
Хода твоя.
Морським прибоєм
До тебе я…

Багряні губи,
Червоне платтячко,
Дівчина любить…
Дівчина-щастячко.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2018