Cum enim anima amore

Александр Проклятый
Когда_С_тобою_рядом...
Буд-то_дышу_я_ядом...
Когда_стобой_в_разлуке...
Нервы_сдают_как_суки...

Что_же_ты_сотворила...?
Когда_в_себя_влюбила...
Я_от_себя_не_скрою...
Что_заболел_тобою...

Пьянящий_аромат...
Что_от_тебя_исxодит...
Я_не_моггу_понять...
С_ума_меня_он_сводит...

Я_Заболел_тобой...
Все_мысли_о_тебе...
Не_нужен_мне_покой...
Вижу_тебя_везде...

Xочу_прижать_обнять...
Тебя_к_себе_малыш...
И_вновь_поцеловать...
Ведь_ты_так_сладко_спишь...

Xочу_чтоб_счастлива_была...
Моею_маленькой_всегда...
Что_бы_бед_невидели_очи...
Я_Люблю_тебя_Солнышко_Очень...