З тобою

Рина Софт
Бувала
я пьяною
З тобою я не спинялася
Ловила я хвилі радості
Впливла я в одну течію.

З тобою -
так сталося.
Жила,не боялася старості
Дивалася в очі я жалості
І знала, що не тону.

Ти знав
і без заздрощів
Мене ти своїм почуттям трощив
І, як у пустелі ідуть дощі,
Ти мене до себе пустив.

То може
до біса все.
К тобі до нестями мене несе
І хто тоді знав що так вознесе
Кохання моє ти все.

Повірив
і не відпустив
Коли від початку мене зустрів
Коли у полон свій ти захопив
До серця так зачепив.

Побачиш
не підведу
Тебе по стежині своїй веду
І погляди на собі ловлю
Що мовлять мені
люблю.