Подарок

Маха Иванова
drearydaffodil.tumblr.com

You are the gift

I don’t deserve,

Every Christmas

Wish I have had


Since I was 10,

Wrapping paper

And ribbons, the

Package tied up


So prettily, but

The truest point

Of beauty languishes

Inside
**************

Ты - подарок.

Я не заслуживаю.

Каждое Рождество

Возникает мечта

С десяти лет.

Шуршание бумаги

И ленты

Бантом на коробке

Так мило,

Но самое важное

Ждет меня и

Томится внутри.