Крила шумлять на паперi

Руслан Церковный
Крила шумлять на папері,
Розмахом вічних поезій.
Рине в прочинені двері
Трунок оранжевих фрезій.

Ніч наливає печалі,
Ронить агатові плями
В темні, замучені далі,
Що протяглися полями.

Сріблом заплакані зорі,
Ті, що блукали роями,
Теж потонули у горі,
Що полилося над нами.

Тиха, спокійна і хвора,
Ніч наливає печалі…
Лине безмовна покора
В темні, замучені далі.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2018