Весна

Васютович -Большакова Валентина
   
Стрічаймо весну - первоцвіт,
Сонечком  грайливим,
Іди до нас веснянки цвіт,
Хай буде світ щасливим!

Хай пахнуть квіти в небосклін,
Земля радіє  цвітом,
Іди, іди, весна, як дзвін,
Неси красу і літо!

Я те проміннячко зову,
Крізь ті холодні  віхоли,
Квітчаємо красу - весну
Веснянками і співами.

25.02. 2018