Ранкове

Лила Перегуда
Картошка цибуля доставка на етаж
Картошка цибуля доставка на етаж
Картош

Я не знаю, чому він перестав кричати в мегафон
чому не вступив до вишу, як усі амбітні хлопці
і до якої сраки катиться радная страна

Все пропало - каже мені зошит в клітинку
завтра я буду твоїм небом
у щурячих перегонах перемагають завжди коти
а також распрадажа заходім пакупаєм

рейс вісімнадцять скоро а все як дитина
заходить на посадку ярових цього року затримали морози
хтось розбийте це табло пащу порвіть моргала виколіть

Тіло горизонтально стримує масу подій
пружини в матраці хором підспівують мантрі
картошка цибуля доставка на етаж
картошка цибуля доставка на етаж
картошка цибуля доставка на етаж

Він кидає мегафона й раптом возноситься.