Як би я добрий голос мала

Лана Свет 2
Як би я добрий голос мала,
Свої вірші би заспівала.
Мрію, сплине час,
Почую я свої вірші в піснях.
Тож звуком буде олівець,
Акорди брати папірець.


      
   Лана Свет