Завтра весна

Тамара Базилевская
А завтра – березень, весна!
Від злості лютий  скаженіє,
Удвох з зимою  снігом  віє,
Та марно, часу  вже нема!

Хоча ледь-ледь, та вже дзвенять
Сміливі весняні  джерельця
І, якось, лагідно на  серці,
Бо з півдня  вже  шпаки летять.