Де ти ходиш по цiй землi?

Дарья Савицкая-Кюри
Де ти ходиш по цій землі?
По чиїх долонях ти ромазуєш шоколод і сльози...
У твоєму лоні грають ром і вино,
і втіха.
І тоді, коли плачеш стиха,
омиваючи трави й роси,
і тоді, як блукаєш босий і беззахисний перед світом...
Літо. Подарує нам щедрі зливи,
зробить нас і тебе щасливим
хоч на час, хоч на мить...
споглядання зорей.
І серпанок  душі прозорий
оповиє серпнева втома.
Вдома. Я з тобою вдома.
Що іще мя треба?
Я торкаюсь очима неба
і іду за  чумацьким шляхом,
де стираються виднокраї.
Може, ти летиш поруч птахом?
І крилом мою долю краєш...

Лютий 2018