Ритуальна послуга гумореска

Валерий Сентюрин
В  бюро  послуг  ритуальних  кілер  завітав,
Чорну,  траурну  з  написом  стрічку  заказав,
Що  писати  на  цій  стрічці,  жіночка  пита,
Напиши  «Від  друга  Кірі» та  і  всі  діла.

Потім,  почухав  потилицю, до  столу  верта,
Ні,  занадто  то  банально, що  то  за  слова?
Нема  в  них  тепла  людського,  хвилі  співчуття,
Давай,  люба,  перепишемо, ось  мої  слова

Бачить  господь  Кірі  тяжко,  ти  жить  сподівався,
Не  держи  на  мене  серця,  пробач – опізнався