Важлывэ особыстэ попэрэдження

Аллан Гурченко
(Ретельно-слідкуючим)

Мій віршір`янину відомий невідомий,
нен`ависний і любий ворог, друг…
Я вник в твої до жартиків прийоми,
до тебе визнав однозначний нюх
і мушу щось тобі сказати саме:
серйозно, без крамоли, без брехні, –
щоб вірно ти прийняв мій сенс до тями,
без перекручування слів моїх ціни.
Тобі я, безперечно, дуже вдячний
і, безумовно, я на тебе злий;
та ще мені за тебе лячно-лячно,
бо на тобі почув я дух страшний.

Нечистий дух тепер полює за тобою.
Будь обережним, бо …невдовзі – за тризн`ою.