Различни сме

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова

Вярно е, различни сме, любими.
Това е факт, не го отричам,
но нося с радост твойто име
и знаеш колко те обичам.

Ден и нощ, и слънцето с луната-
спорят и се борят за надмощие.
Но отредила е за тях съдбата
заедно да правят денонощие.

Приемай ме! Обичай ме, любими,
различна, но за тебе отредена!
Аз нося с радост твойто име,
звезда съм аз във твоята вселена.