укр

Людмила Петрук
На вітах тиша мерехтить,
А білий сніг летить, летить…
Йому байдуже, що зима,-
Аби укутати поля,
Аби занурити  вітри
В перлини срібні, крижані…

На вітах тиша мерехтить,
Та,  білий сніг летить, летить…
Йому байдуже, що зима,
Байдуже, що  іде війна,
Байдуже, що когось нема…