Хоч, поки що

Ицхак Скородинский
Харків. Основа

Димлять осінні попелища…
Клубами стелиться землі –
дим.
І горить вогонь,
хоч поки що,
хоч піднебесся і в золі.

До дідька прощави та згадки.

Бо…

…Солодкуваті ті дими
підводять підсумок бажанням і…

І неминучості зими.

Димлять осінні попелища…

Горить, горить вогонь…

Хоч, поки що…