голка

Олись Лапковский
навіщо подруго ти шиєш незшиване
як множиться дзеркальна глибина
тією голкою відомо із яйця
я нині качкою літаю

ти вб'єш мене можливо вже убив
чому інакше звідусюди тіні
я кожна тінь
і кожна я вона

привабливість вчорашнє забуття
із дзеркала жовтіє біла квітка
і лише дзеркало тепер краси суддя