Зима проспала

Александр Соседка
Спала задовго, цікаві сновиди,
Біла панянка зима.
Тож не привабливі сталися види,
Снігу навколо нема.

Спала,прокинулась і здивувалась,
Вже на порозі весна.
У свої щоки повітряя набралась,
Дмухне ,курделя рясна.

А вже навколо природа зраділа
Та приміряє зелене.
Буря засніжена враз налетіла
І все померзне напевно.

Навіть синички співали грайливо,
Кликали сонця тепло.
Та оті пісні зиму пробудили,
Свято весни загуло.

Але вже час і весна переможе,
Скінчиться влада морозів.
Сипати сніг вічно не зможе,
Бо вже тепло на порозі.
Сосєдка О.Д.              01.03.2018 р.