З тха Лютий

Александр Соседка
Зітхає Лютий,сніг спадає,
Мороз надмухав вітер злющий.
Зима весні не відчиняє,
Під кригою сховала ключик.

Не хоче, щоби все розквітло,
Їй до вподоби сплячий спокій.
Все ближче сонце непомітно,
Вже дах від нього стає вогким.

Синичка майже не боїться
Суворих болячих морозів.
Весна ще спить …,але їй сниться
Рясне цвітіння абрикосів.
Сосєдка О.Д.        25.02.2018 р.