Закаханая

Людмила Хлиманович
          Сонца у небе ясна ззяе
          Дорыць нам свае цяпло.
          Сэрца   радасна спявае,
          Яно к шчасцю прывяло.
               Прыпеу: Закаханая, закаханая я
                У навакольны свет
                У цябе аднаго.
                Не магу пражыць ні хвіліначкі,
                Ні часіначкі без кахання твайго!
         Гудзе вецер, нібы струны
         І сусвет пяе кругом:
         Ен адзіны, ен абраны.
         Шчасце льецца у твой дом.
                Прыпеу:
         Расхінае вечар крылы.
         Ляцяць гукі у вышыню.
         Лепшай песняй гучаць словы:
        - Я кахаю упершыню!