Photo of my wife Фотография моей жены

Михаил Толкачев
Photo of my wife in my black wallet
Constantly reminds my every time-
How much my money went to toilet
Here, where her face so brightly shines!

Фотография жены в моем бумажнике
Постоянно мне напоминает-
Сколько б денег было бы в загашнике,
Где сейчас её портрет сияет!