Погода

Юра Прокопенко
Напевно, не скажеш в цей час,
Що буде сьогодні з погодою.
Дивує постійно тепер усіх нас
То сонячним днем, то негодою.
        Буває, то пустить дощі усі дні
        Та вітру нестримні пориви.
        Наступні прийдуть снігопади одні
        Морози іскристі, то розливи…
І сонечко більше з-за хмар вигляда,
Прикрасивши все, як на свято.
Дарує і світло і ніжне тепло,
Наповнивши світ цей завзято.
        Примхлива погода у всьому тепер,
        Прогнози не передбачим,
        Але ж, придає колориту вона
        Всьому…А за інше пробачим.