Лелеки

Васютович -Большакова Валентина
Лелека над полем літає,
В гніздечко своє не вертає
Ніхто не зустрів біля хати
Немає родини, ні мати
На заробітках в чужині,
В немилій, багатій країні.
Покинута хата родинна,
Холодом віє країна…
Лелека  в гніздо не вертає,
Подругу кличе, кружляє…
Треба гніздечко шукати
Там, де  життя біля хати.

2.03. 2018