Мудрiсть часу

Сергий Труш
Кажуть мудрі,  що: "...часу немає!"
Лиш події проходять поволі повз нас.
"ПОЧЕКУН" синьо-жовтий ще й досі чекає...
Що фейсбук віртуальний натисне нам "клас!"

Мудрі кажуть: "Нас в часі немає!"
Всіх, що долі шукають, - не вмістить МАЙДАН...
Вбогий дірки в повітрі, без ниток, латає.
РАДА ж радить народу: "не рухайте клан!"

Час шепоче на вухо, що мудрих - немає...
І пісочок на мертвих легенько спада.
Лиш кохання, без клею, безмежність тримає!
Лиш безмежно у часі кохання трива!

Мудрість часу.  Поет ХХ сторіччя. Варшава. 4 березня 2018 року