Не поталанило

Олександр Мачула
Гадав, що знаю все чи майже все,
та як же я відверто здивувався,
коли почув есе. Твоє есе,
яке збагнути довго ще старався.

З поетів ти зробила брехунів
і „піднесла“ впритул до депутатів
всіх скопом, як малечу без штанів.
Зробила з них корупції солдатів!

"Їх твори лицемірні, просто блеф,
в житті вони паяци і сатири…"
Твої "питання" – лише гра у "преф"
чи намагання скрити чорні діри?

Попалась в сіті неповторних слів,
художниці не повезло з поетом?
На серці хтось лишив жахливий слід,
як епіграму сплутав із сонетом?

Хоч вік учись, та неуком помреш,
в житті доволі зібрано сюжетів…
Такі заяви – поза, кіч чи треш?
Ще не стрічала справжніх ти поетів!

04.03.2018