Годинник

Олись Лапковский
Ти думатимеш, що все відбувається у часі.
Якщо думатимеш про мене як про одну з багатьох.
Але моя історія (не) добігає кінця, тому що не є моєю власною історією.
Смерть мало чим відрізняється від життя. 
Лише вибором самотності.
Індивідуальне життя завжди циклічне і тому безсмертне.
Що стосується колективної історії,то вона радше лінійна.
Дивина полягає у тому, що поодинці ми усі однакові, і тому зациклені у однієму годиннику.
Годинник є прообразом вічності.
Розірвати коло можна лише разом, але лінія мало чим від нього відрізняється у плані вічності.





iл. Misterio e malinconia di una strada