Рiвновага

Анна Щидловская
Рівновага

Вечір. Волоські горіхи в меду,  щойно з пательні,
п`ю чай без цукру ; гірке з солодким  у рівновазі.
Час уповільнив спішну  ходу.  Все більш ретельно
я відсіваю порожні зерна своїх фантазій.

Радість життя знаходиться поміж – «гостро» і «прісно».
Крайнощів досить! Рятунок  бачу в балансуванні.
Боже, дай сили й прийди на поміч нині і прісно.
Дії побічні зменш у  моєму  обдаруванні…