Березень

Анна Щидловская
Березень  - берег в бурхливому морі зими.
Отже, позаду лишилися  січень і лютий.
Птаха-душа нині б`є з нетерпінням крильми
в передчутті весняних поетичних прелюдій.

Всі відчуття, мов бруньки, причаїлися, ждуть
сонячних  променів  щедрих жаданої ласки.
Світ оновивсь, гімни сонцю співає чимдуж
птаство, а я лише спробую їх перекласти.