Врятуй мене

Анна Щидловская
Врятуй мене, живої дай води,
мов дерево без кореня, всихаю.
Себе я остаточно занехаю…
Цілюща Весно, зливою зійди!

Я - Веста, Весно, сили дай мені.
Переживу розчарування відчай.
Прийди, чаклунко, сонцем спломеній  ;
відігрівай,  лікуй мене, уквітчуй.