Втеча

Анна Щидловская
Спалені  вщент мости.
Аркуш пустий - початок -
чистий,  лежить  мов сніг,
повний передчувань.
Здалеку хтось світив
повним свічок свічадом.
Маривсь мені, чи ні :
«дякую, прощавай».
Всьому сама навчусь.
Доле, мені всміхайся!
В дивну країну мрій
вирушу без квитка.
Зменшусь і полечу
з Аккою  Кебнекайсе.
З племені казкарів -
я і сама казкар.