Сон

Анна Щидловская
Хтось ходить по  цих  кімнатах,
сидить  за моїм столом,
виконує всю роботу
і спить у моєму ліжку…
Таке – не життя, а натяк
на те, що колись було,
й раніше не безтурботне,
і нині - без  меду діжка.
Не сплю, але мов сновида, -
навпомацки по життю,
наосліп іду,  зникають
знайомі  орієнтири.
Розгубленість цілковита…
Незнаному майбуттю
знервовано усміхаюсь
із острахом дезертира.