Молiмося

Лана Свет 2
Не повернути нам той час,
Що не було війни у нас.
Коли на службу хлопці йшли,
В гвинтівках  кулі холості.
Кляті вороги, зажадали нашої землі.
Не знали ми що в паразит –
Синонім є сепаратист.
Не знали ми, щоб краще жити,
Нам треба було миром дорожити.
       Молімося за матерів,
       Що не діждалися синів,
       За тих, в кого надія є,
       Що із полону син прийде.
       Прошу пробачте, діточки,
       Що не обіймуть вже батьки.
       Невинна жінка молода,
       Що чує вслід – пішла вдова.
       Прости Боже, не права,
       Не молюсь я за ворога.
Немає віку для солдат,
І в двадцять два и в шістдесят.
На захист кличе час біди,
Сумління є - кордоні захисти.
Безцінна поміч волонтерів,
Що здивували й ворогів.
Діти також допомагають,
Що листи солдатам надсилають.
Скільки голів уже поклалось,
Ми перемоги зачекались.
       Молімося за матерів,
       Що не діждалися синів,
       За тих, в кого надія є,
       Що із полону син прийде.
       Прошу пробачте діточки,
       Що не обіймуть вже батьки.
       Невинна жінка молода,
       Що чує вслід – пішла вдова.
       Прости Боже, поможи,
       Помолюсь я й за ворогів.
               
               
                Лана Свет