Мен сенга му аббат инъом этаман...

Рахим Карим
Сен менга бир тунинг бахшида этгин,
Мен сенга му;аббат инъом этаман.
Кўзларингдан ёр;ин, ўтли нур тутгин,
Юрагим калитин иш;-ла тутаман.

Сен менга ;адя эт дудо;ларингни,
Мен сенга оламни торти; этаман.
Ниго;имга ;ада ;аро;ларингни,
Мени сени умримдан орти; севаман.

Сен менга кўзларинг чў;ин сов;а ;ил,
Мен сенга борли;им айлайин нисор.
Кўзларинг ча;мо;и ила чора ;ил,
Тонггача ;амгусор кутай интизор.

Сен менга битта тун этгин сада;а,
Мен сенга ;уёшнинг нурин кўрсатай.
Бир бор севаман деб айтгин баралла,
Севгилим деб мангу оламдан ўтай.

Мени нафасинг-ла бир бор ;учо;ла,
Сени о;ушимга олай тоабад.
Мени "азизим" деб эълон ;ил менга,
Жар солай оламга "ёрим" деб абад.

";ариб" романидан.