Роки летять!!!

Вира Украинка
А дні летять. Їх не спинити!
Усе в минуле переносять нас,
Роки, і дні, і ті хвилини,
Що вогник спогадів у нас не згас!

Майбутнє лише в руці Бога,
Він знає, що чекає нас усіх
З Ним буде наша перемога,
Бо Він рахує  кількість наших днів.

Бажаємо з Христом долати,
Усі пригоди на шляху життя,
Там не потрібні циферблати,
Де нас чекає вічне майбуття!

Роки хай пролітають наші,
А нас Господь до вічності веде,
Наповнить миром, щастям чаші,
І радість наша  в небі не пройде.

©Віра Українка