промiнь

Александр Ярошевский
в проміні сонця весняного полудня
сяє червоним
                (насиченим
                сильним
                яскравим)
роба кондуктора в встрічнім
      трамваю вагоні — одна
межі чорного чорного чорного
      шатів зимових містян.
 
а на повороті
сонце гаряче торкнулося щоки
                зненацька —
аж обпекло! 
            поцілунок життя
                березневий.