Наталi

Елена Гешко
Коли смуток западе в душу,
Коли радість крилом накрила –
Поділитись з тобою мушу,
У тобі - незрівнянна сила.

Зустрічаємось хай нечасто,
І життя проліта, як день,
Ці рядки пишу хоч не вчасно,
Та я сповнюю їх пісень.

І піснями душевними, щирими
Я з тобою сьогодні ділюсь.
І за тебе, подруго милая,
Всім богам я сьогодні молюсь.

Ці весняні ласкаві ранки
Тільки радість тобі хай дарують,
Невідомі в житті полустанки -
Миті щастя тебе зачарують.

І синочок – надія й опора –
Поруч завжди рідна душа.
А робота? Так, школа, школа!
Нехай радує, хоч без гроша!

Хай колеги і друзі з тобою,
І рідня, і, звичайно, син…
Всіх завжди ти чаруєш любов’ю,
Путь життєвий у тебе один.

Ти прекрасна, Наталіє! Чуєш?
У душі твоїй чарівній
Навіть в дні, коли ти сумуєш,
Солов’ї співають пісні!