Веснянi вiршi як молитви...

Васютович -Большакова Валентина
Весняні вірші як молитви
Для всіх жінок на цій землі.
І побажання як із скриньки
Дарує небо, Бог,  зірки…

Промінням сонечко ласкаве
Освітить посмішку ясну,
Нема на світі краще – мами,
ЇЇ до серця пригорну!

Немає кращого на світі
Як любі сестри і брати –
З повагою живуть рідненькі
І лад ведеться у сім’ї!

І це той рай – коли на світі,
Ростуть маленькі, як зірки,
Красиві діти на планеті,
Яких дочками  нарікли.

Свята та сивая голубка –
Бабуся Роду - зоресвіт
Душа летить  як доля - пісня!
Дарує шану  їй, уклін!

Вітаю з святом жінки любі!
Хай буде мирним небосклін,
Вам всім здоров’ячко, рідненькі,
Дай Боже, цвіту довголіть!


   06.03. 2018