Грабують краiну усi

Бондаренко Михаил
Грабують країну усі

Рятуючи власну шкіру собі,
Святі демократи почали війну,
Усе зруйнували президенти святі,
Набравшись кредитів у Європі гнилій.
Святих мордували, пропили їх хрест,
На владу поставили убивць і свиней,
Химерну політику впровадили в нас,
Грабують країну зараз усі.
Кому зараз жити у країні такій,
Де вічність розумних ведуть на розстріл,
Де правда і честь забулась давно,
А між оцих клятих повій,
Америка сито рятує дітей.
Де кожен екран забитий брехнею,
Горить і палає пекельна чума,
Хвороба як німець росте і росте,
І в цьому болоті країна помре.
Для кожного відкрита правда своя,
Але чи правдива по силі вона?
Де ми пережили революцій клубок,
Хто нас обдурив збагатів і утік,
У іншу країну усіх перевіз.
Чому ж ми не хочемо бачити тих,
Хто світ грабував і країну ділив,
Підкупні лишились, а правди немає,
Ми звикли терпіти у спину удари,
Тікати від власних болючих проблем,
Де більш не цінують протести людей.