Оральний секс

Олександр Мачула
Учора з милою своєю
орали поле, ставши цу;гом.
Кохана упряглася в шле;ю,
а я – з чепігами за плугом.

Затим натхненно скороди;ли,
вже я упрігся в борону;,
бо ні вола, ані кобили,
дружину маю лиш одну…

У землю бульбу ми потому
садили прямо під леміш,
а на останні сили вдома
удвох зварили і куліш.

Кохатися як миші сірі
утратили ми інтерес –
любовні втіхи в повній мірі
нам замінив оральний секс.

07.03.2018