Весняне побажання

Вира Украинка
 А на дворі буяла весна…
Квіти всім аромат розсилали,
Нам на землю небесна краса,
Білим цвітом так щедро злітала.

Білосніжність квітучих дерев,
Хай тобі нагадає сьогодні,
Бережи ти серденько тепер
Адже корні твої благородні.

Якщо важко- в відчай не впадай,
Не забудь про Небесне насліддя,
І щоденно про серденько дбай,
І чини, те що Господу гідно!

©Віра Українка