Ж1нки як кв1ти

Горбатюк Надежда
Жінки - як квіти, квіти- як жінки,
Життя складного сяйво і окраса!
Хай ваші люблять вас чоловіки,
І у дітей в житті хай буде щастя!

Хай в домі вашім буде мир лишЕ
І радісною буде кожна днина!
Нехай родини Бог вам береже!
Зі святом вас, прекрасна половина!