Набридло дивитись

Бондаренко Михаил
Набридло дивитись

Набридло дивитись у очі заплакані,
Печалю і гнівом стривожені сни,
Куди не ступити там війни і хаос,
Де жити у світі такім?
Усе зруйнували за роки тяжкі,
Як кров зупинити і сльози гіркі,
Як рану зашити на власній душі?
Обдурені, голодні, сліпі,
Нас вік волочили по темній землі,
Ми хочемо прокинутись, а нам не дають,
Скаженіє у прокляті надія свята
Між зграї убивць спливає життя.